Daca va decideti sa pregatiti peste cu legume la cuptor, aveti nevoie de:
- peste file
- 3 morcovi medii
- 2 ardei mari
- 1 vanata medie
- 2 cepe medii
- 3 rosii medii
- 1 ceasca de vin alb
- cimbru
- sare
Am curatat pestele si le-am spalat. Am curatat legumele. Ceapa am taiat-o marunt si am prajit-o in putin ulei pana a devenit aurie. Am taiat morcovii si vanata rondele, ardeii si ciupercile fasiute. Am pus in aceeasi tigaie in care am prajit ceapa vinetele si morcovii in putin ulei si le-am lasat cateva minute, dupa care am adaugat si ardeiul si ciupercutele, sare si foarte, foarte putina apa si le-am lasat pe foc in jur de 10 minute.

In timp ce cuptorul se incalzea, eu am pus intr-o tava unsa cu putin ulei legume cat sa acopere fundul tavii, apoi pestele peste care am presarat putin cimbru. Am adaugat restul de legume deasupra. Am taiat rosiile rondele si le-am adaugat si pe acestea. Peste am pus cescuta de vin si am bagat la cuptor.

Rezultatul se vede in pozele de mai jos. Gustul a fost deosebit.


Pofta buna si nu uitati: si blondele gatesc!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu