- 1 punga spaghete (eu am folosit cam 3 sferturi pentru cantitatea facuta)
- 1 caserola carne de vita (600 gr a avut)
- un borcan sau o cutie de rosii in bulion
- 1 ceapa
- 250 ml apa
- sare si piper
Am pus carnea de vita cu sare si piper in putin ulei la prajit.

Am taiat ceapa marunt si am pus-o in alta tigaie la prajit in putin ulei. Am lasat-o pana a devenit aurie.

Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea, am adaugat ceapa deasupra, putina sare si mai mult piper.

Am pus sosul de tomate si apa si am lasat la fiert pana sosul de bolognese a scazut si s-a ingrosat.

Am pus la fiert spaghetele in apa cu putina sare si putin ulei si le-am lasat cateva minute.

Dupa ce s-au fiert, am scurs apa si am adaugat sosul mai lasand un minut pe foc, amestecandu-le continuu.

Le-am servit calde. Se poate adauga parmezan deasupra, dar mie imi plac mai mult fara.

Pofta buna si nu uitati: si blondele gatesc!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu