Asadar am folosit (cantitatile au fost mari, dar se adapteaza, noi am fost ceva guri de hranit):
- aripioare de pui deja taiate (2 caserole)
- 3 ardei grasi mari rosii
- 4 cepe medii
- 3 morcovi maricei
- urechi de lemn
- 3 linguri sos soia
- 3 linguri sos picant
- 100 ml apa
- ardei iute
- sare
Am spalat aripioarele si le-am pus la prajit in ulei.

Am rehidratat ciupercile in apa clocotita. Aici a fost o mica aventura pentru ca nemaifacand niciodata asa ceva, cantitatea pe care am pus-o a fost cam mare. Asa ca aveti grija ca se umfla :).
Inainte:

Dupa:

Am curatat legumele.

Am taiat morcovii rondele, ceapa julien si ardeiul in patrate nici foarte mari, nici foarte mici. Le-am pus la prajit in putin ulei intr-un wok.

Dupa ce s-au perpelit putin, am adaugat sosul de soia, sosul picant, apa, ardeiul iute si sare.


Le-am lasat la fiert putin, insa nu foarte mult, astfel incat legumele au ramas putin tari. Am adaugat aripioarele si ciupercile (urechile de lemn) si le-am mai lasat pe foc cateva minute. Am mai pus si niste sare si ardei picant pentru ca, asa cum am spus, cantitatea a fost destul de mare.


Am mancat cu vestitul orez chinezesc.

Pofta buna! Si blondele gatesc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu