
Intr-o zi la birou, colegii mei Roxana si Ionut mancau cartofi cu carnaciori la cuptor si miroseau asa bine si erau asa buni, incat primul lucru pe care l-am gatit a fost, normal, cartofi cu carnaciori la cuptor. Daca nici acestia nu sunt usor de facut, atunci nimic nu mai e.
Ingrediente cartofi cu carnaciori la cuptor:
- 4 cartofi
- 3 carnaciori oltenesti
- putin ulei de masline
- sare si piper
Am curatat cartofii, i-am spalat si i-am taiat rondele. Am pus putin ulei de masline intr-un vas termorezistent cu capac, am adaugat cartofii, am pus si sare si piper si am amestecat bine.

Am bagat vasul termorezistent acoperit la cuptor si am lasat pana cand cartofii s-au facut, fara sa se rumeneasca.

Carnaciorii i-am taiat si i-am prajit in putin ulei.

Am pus carnaciorii peste cartofi si am mai lasat vasul fara capac cca 5 minute in cuptor pana cand cartofii s-au rumenit.

Rezultatul final cartofi cu carnaciori la cuptor:

Am mancat cu salata de varza.
Pofta buna! Si blondele gatesc!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu