joi, 24 martie 2011
Ciuperci taranesti
Reteta de ciuperci taranesti am pregatit-o acum ceva vreme dar din lipsa de timp, nu am ajuns sa o si public. Sper ca, de acum incolo, sa nu inceapa toate postarile mele cu aceasta fraza. Drept sa spun, mai am cateva retete pe care nu le-am publicat.
Ciupercile taranesti pe care le-am facut pot fi mancate si ca garnitura si simple. Sunt facute cu smantana si verdeata, nimic complicat.
Ingrediente ciuperci taranesti:
- 750 gr ciuperci
- 20 gr unt
- 200 gr smantana
- patrunjel
- sare si piper
Am spalat ciupercile si le-am taiat lamele. Am curatat si am spalat si ceapa. Pe aceasta am tocat-o marunt. Am pus, atat ciupercile, cat si ceapa la calit intr-o tigaie cu unt.
Dupa ce s-au calit bine, le-am pus cu totul intr-o tava (buna de bagat la cuptor).
Am pus smantana peste, am potrivit de sare, am adaugat si putin piper si am bagat la cuptor tava cu ciupercile, ceapa si smantana.
Am lasat aproximativ 45 de minute, am scos tava si am presarat deasupra patrunjel tocat marunt.
Ciuperci taranesti:
Pofta buna! Si blondele gatesc!
Etichete:
Retete diverse
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu