Pentru ca mi-a placut foarte mult reteta de cartofi cu ciuperci si pui in sos de rosii la cuptor, m-am gandit sa refolosesc "umplutura" si intr-o alta reteta, cea de farfalline cu pui la cuptor.
Ingrediente farfalline cu pui la cuptor:
- farfalline
- 300 gr piept de pui
- 300 gr ciuperci
- suc de rosii
- cascaval
- putin ulei
- unt
- sare si piper
Pieptul de pui si ciupercile le-am
spalat, le-am taiat bucatele destul de mici si le-am pus in foarte
putin ulei, in tigaie, la calit. Cand ciupercile au inceput sa-si lase
zeama, am adaugat sos de rosii, sare si piper si am
lasat pe foc pana cand sosul a scazut de tot.
Am pus farfallinele la fiert, respectand timpul de fierbere indicat pe pachet. Eu de obicei iau paste Barilla, acestea imi plac. Am amestecat farfallinele cu puiul si ciupercile.
Intr-un vas de yena,
uns bine cu unt, am pus compozitia de farfalline cu
pui si ciuperci in sos de rosii si am acoperit cu cascaval ras.
Am bagat vasul la cuptor si am lasat pana s-a topit cascavalul si s-a rumenit deasupra.
Farfalline cu pui la cuptor:
Pofta buna! Si blondele gatesc!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu