sâmbătă, 14 ianuarie 2012
Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor
Reteta asta de pulpe de pui cu cartofi si ciuperci am facut-o rapid si simplu. Am folosit si sos de rosii, putin usturoi, iar ciupercile au fost conservate.
Ingrediente pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor:
- 12 pulpe de pui superioare, dezosate
- 3 cartofi medii
- un borcan mic de ciuperci feliate (400 gr)
- sos de rosii
- 2-3 catei de usturoi
- putin ulei
- sare si piper
- oregano
Am spalat pulpele de pui bine si le-am pus intro-tava. Am curatat si spalat cartofii si apoi i-am taiat jumatati, iar fiecare jumatate in 3. I-am adaugat si pe acestia in tava si apoi am pus si ciupercile. Am stropit cu putin ulei, am presarat sare, piper si oregano.
Am adaugat sos de rosii cam la nivelul ingredientelor din tava si am bagat la cuptor. Am lasat la foc mediu pana cand carnea si cartofii au inceput sa se patrunda.
Am scos tava apoi si am adaugat si usturoiul taiat.
Am bagat din nou la cuptor pana cand sosul a scazut aproape de tot.
Atat pulpele, cat si cartofii sau ciupercile au avut un aspect foarte placut si un gust delicios.
Pofta buna! Si blondele gatesc!
Etichete:
Retete cu pui
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
... si gatesc foarte bine :D
RăspundețiȘtergere