Trebuie sa marturisesc ca pana sa fac reteta asta de ciocanele de pui cu miere nu mai mancasem niciodata taitei simpli ca si garnitura. Insa, combinatia asta este chiar reusita.
Ingrediente ciocanele de pui pe pat de taitei cu ou:
- 12 ciocanele de pui mai mici
- 6 linguri de miere
- 3 linguri vin alb
- 1 lingurita faina
- sare si piper
- taitei cu ou pentru garnitura
Am pus ciocanele de pui in niste apa la fiert. Intre timp, am pregatit un sos din miere, vin, faina si putin apa, am condimentat cu sare si piper si l-am pus pe foc sa dea cateva clocote.
Intr-o tava unsa cu putin unt, am pus sosul de miere si am adaugat ciocanelele de pui.
Am bagat la cuptor si am intors pe toate partile ciocanelele pana s-au rumenit frumos.
Cam asa aratau spre final :).
Am pus si taiteii cu ou la fiert pentru garnitura, clatindu-i dupa sub jet de apa rece. Am pus pe farfurie un pat de taitei cu ou si cateva ciocanele deasupra si am servit cald.
Pofta buna! Si blondele gatesc!
Si aratau foarte bine.Pup!
RăspundețiȘtergere