vineri, 11 februarie 2011
Pui cu ciuperci la cuptor
Cred ca nu exista saptamana in care daca imi pui intrebarea ce am gatit, sa nu raspund si ca am facut o reteta cu pui. Nu neaparat ca ar fi carnea de pui, carnea mea preferata, dar se gateste si mai rapid si e si mai usoara.
Asa a fost si cu reteta de pui cu ciuperci la cuptor. Pregatisem inainte si niste pui cu cartofi la cuptor si am zis sa mai renunt la cartofi. De aceea, am improvizat ceva cu ciuperci.
Ingrediente pui cu ciuperci la cuptor:
- 850 gr pulpe de pui dezosate
- 550 gr ciuperci la borcan
- 1 ceapa
- suc de rosii
- oregano
- boia dulce
- sare
- piper
- 2 linguri ulei de masline
Ca toate retetele pe care le incerc si aceasta de pui cu ciuperci la cuptor a fost o reteta rapida si usoara.
Am taiat ceapa solzisori si am pus-o intr-o tava cu uleiul de masline.
Am pus peste pulpele dezosate si le-am condimentat cu sare, piper, boia dulce si un pic de oregano.
Am adaugat si ciupercile din borcan deasupra puiului.
Am pus peste suc de rosii cat sa acopere pulpele si am bagat la cuptorul incins.
Am lasat cam 30-40 de minute la foc mic pana cand a scazut sosul si arata cam asa.
Pofta buna! Si blondele gatesc!
Etichete:
Retete cu pui
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
arata foarte delicios,voi incerca si va voi spune rezultatul
RăspundețiȘtergereSuper! Se prepara rapid si fara batai de cap.
RăspundețiȘtergeredaca pui si un pic de vin....iamiiiii
RăspundețiȘtergerefoarte bun..nota 10+
RăspundețiȘtergere