Pagini

miercuri, 27 iunie 2012

Iahnie de fasole verde

Nu imi place textura pe care o are fasolea verde, decat daca este foarte, foarte frageda. Si pentru ca imi place gustul, aseara am reusit sa gasesc o cale pentru a o putea savura, am facut-o iahnie. Nu avem nevoie decat de foarte putine ingrediente si nici de foarte mult timp de preparare.

Ingrediente iahnie de fasole verde:

- 500 gr fasole pastai
- 2-3 catei de usturoi
- putin ulei de masline
- sare

Si acum urmeaza partea complicata.... glumesc, desigur. Am pus pastaile de fasole la fiert in apa cu sare si le-am lasat sa se fiarba bine. Am frecat usturoiul pisat cu putin ulei de masline. Am pus pastaile fierte si pasta de usturoi in blender si am lasat sa se "blenduiasca" bine.
Am servit fie cu rosii, fie cu piept de pui la gratar sau combinat.

Pofta buna! Si blondele gatesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu