marți, 14 decembrie 2010
Pui in bacon
E adevarat ca nu prea gatesc carne de porc sau vita si ca de obicei puiul este preferatul meu (saracul), dar acum dupa Craciun chiar nu mai pot sa aud de carnea de porc. Asa ca, m-am oprit la reteta de pui in bacon, usor de facut si gustoasa.
Ingrediente pui in bacon:
- 10 pulpe superioare de pui dezosate
- 10 felii de bacon
- 1 pahar cu bere
- piper boabe
- 1 foaie de dafin
- 2 catei usturoi
Am spalat bine pulpele de pui si le-am invelit strans in feliile de bacon. Am pus intr-o oala putin ulei, piperul si foaia de dafin si am adaugat pulpele.
Am pus berea peste, am adaugat si cateii de usturoi si am acoperit oala cu folie de aluminiu.
Am bagat la cuptor si am lasat cca 30 de minute (sosul de bere trebuie sa scada). Dupa am indepartat folia si am mai lasat pulpele sa se rumeneasca.
Asa arata puiul cu bacon la final:
Am servit cu cartofi cu rozmarin.
Pofta buna! Si blondele gatesc!
Etichete:
Retete cu pui
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ce bunatate!!!Delicios!
RăspundețiȘtergerea iesit chiar mai bun decat ma asteptam. baconul a dat o aroma aparte carnii de pui.
RăspundețiȘtergere