sâmbătă, 20 august 2011
Aripioare in sos de rosii cu vin
V-am spus doar ca am facut mai multe retete de la Miha. Si aripioarele in sos de rosii cu vin tot la ea pe blog le-am gasit. La fel de usor de preparat si la fel de bune.
Ingrediente aripioare in sos de rosii cu vin:
- 12 aripioare de pui
- 1 ceapa
- 1 ardei capia
- 1 cana suc de rosii
- 1 cana de vin
- jumatate capatana de usturoi
- patrunjel
- putin ulei de masline
- sare si piper
Am curatat si am spalat ceapa si ardeiul. Le-am tocat marunt si le-am pus la calit in putin ulei de masline. Dupa, le-am pus in cratita in care am pregatit reteta de aripioare. Am spalat aripioarele de pui, le-am taiat in doua si le-am pus si pe ele la rumenit in tigaie. Dupa ce s-au prajit un pic pe ambele parti, le-am pus in cratita peste ardei si peste ceapa.
Am adaugat si sosul de rosii peste si am lasat sa dea in fiert.
Dupa, am adaugat vinul, am pus si sare si piper si am acoperit cu capac.
Se lasa la foc mic pana scade sosul. Cand e aproape gata, se adauga si usturoiul pisat bine si patrunjelul tocat.
Am mancat cu piure de cartofi.
Aripioare in sos de rosii cu vin:
Pofta buna! Si blondele gatesc!
Etichete:
Retete cu pui
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Imi place f mult cum arata. Deja mi-e pofta.
RăspundețiȘtergereCe bine arata! Super! ;)
RăspundețiȘtergeremmmmm arata delicios, am sa incerc si eu reteta
RăspundețiȘtergereChiar sunt delicioase. Multumim, Miha ;).
RăspundețiȘtergere