sâmbătă, 20 august 2011
Pulpe de pui cu masline in sos de rosii
Tot din ciclul retetelor preluate de pe blogul Dulciuri fel de fel, este si aceasta reteta de pulpe de pui cu masline in sos de rosii. Pe toata perioada verii am gatit aproape numai pui si Miha prepara niste retete care se fac usor si care ies si foarte bune. Reteta asta de pulpe de pui cu masline in sos de rosii a fost delicioasa. Au facut-o si prietenii mei si si ei au spus acelasi lucru.
Ingrediente pulpe de pui cu masline in sos de rosii:
- 650 gr pulpe de pui superioare dezosate
- 2 cepe potrivite
- 4 catei de usturoi
- 200 gr masline
- 300-350 ml suc de rosii
- putin ulei de malsine
- sare si piper
Am curatat cepa si usturoiul si le-am tocat marunt. Intr-o tava am pus putin ulei de masline, sucul de rosii si am adaugat ceapa si usturoiul.
Am pus si maslinele in tava, am adaugat puiul si am condimentat cu sare si piper.
Am bagat tava la cuptor la foc mediu pana cand sosul a scazut de tot. Ca si garnitura am fiert niste paste si dupa, le-am pus intr-o tigaie in putin unt si am amestecat de cateva ori.
Combinatia e super delicioasa. Felicitari, Miha!
Finalul pentru pulpe de pui cu masline in sos de rosii:
Pofta buna! Si blondele gatesc!
Etichete:
Retete cu pui
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Si blondele gatesc! Si inca foarte bine! ;)
RăspundețiȘtergerePup, ma bucur ca v-a placut!
Am repetat reteta asta de cateva ori, ata de mult mi-a placut. Nu m-am gandit ca aceasta combinatie poate fi atat de reusita.
RăspundețiȘtergere