Pagini

miercuri, 8 februarie 2012

Tocanita cu ciuperci



Tocanita asta de ciuperci a iesit super gustoasa. Am pregatit-o asa, fara a fi sigura care va fi rezultatul final, insa, am observat eu, ca in astfel de situatii iese mancarea mai gustoasa.

Ingrediente tocanita cu ciuperci:

- 1 piept de pui
- 500 gr ciuperci
- 1 morcov mai mare
- 1 ceapa
- sos de rosii
- sare si piper

Am curatat ceapa si morcovul, le-am spalat bine si le-am taiat cubulete. Le-am pus la calit in putin ulei.
Pieptul de pui l-am spalat si l-am taiat cubulete. L-am adaugat peste morcov si ceapa, dupa ce acestea se calisera putin. 
Am amestecat de cateva ori si am adaugat ciupercile tocate marunt, dar nu foarte.
Am adaugat apoi apa si suc de rosii pana la nivelul ingredientelor din cratita si am lasat la foc mediu pana a scazut sosul.
Asta e tocanita cu ciuperci:
Pofta buna! Si blondele gatesc!

2 comentarii: