marți, 28 februarie 2012

Friptura de porc cu vin si masline

 
Friptura asta de porc a iesit atat de aromata din cauza vinului si a numeroaselor masline pe care le-am folosit. Vinul este natural si sanatos, primit cadou. Friptura pare uscata in pozele astea, dar nu a fost asa, a fost zemoasa si frageda.... si aromata...dar parca am mai zis asta :).

Ingrediente friptura de porc cu vin si masline:

- 6-7 bucati de carne (pulpa de porc)
- 1 pahar de vin
- 150 gr de masline negre
- 3 catei de usturoi
- sare si piper

Eu am avut bucatile de carne deja taiate asa ca le-am spalat bine si le-am pus intr-o tava. Am pus putin ulei, am sarat si am piperat, am adaugat si paharul de vin si maslinele si am bagat la cuptorul incalzit in prealabil.
 
Inainte cu 5-10 minute de a opri focul am pus si cateii de usturoi tocati marunt. Nimic complicat in esenta si delicios in consistenta.
Pofta buna! Si blondele gatesc!

2 comentarii:

  1. Ce bine arata! Cred ca fac si eu in week-end!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ca mananc pui mai des, mi se face mereu pofta de carne de porc ;).

    RăspundețiȘtergere