duminică, 22 august 2010
Pui cu sos Teriyaki
Ultimele retete pe care le-am facut au fost de pui marinat in diverse sosuri. Sosul Teriyaki l-am luat de la supermarket si am fost curioasa sa-l incerc sa vad ce aroma da carnii. Reteta de pui Teriyaki pe care am facut-o eu este foarte, foarte simpla siu la fel de rapida.
Ingrediente pui cu sos Teriyaki:
- 500 gr piept de pui
- 2-3 catei de usturoi
- 1 lingura ulei
- sos Teriyaki
Am spalat puiul, l-am taiat fasiute, am pus peste el sos Teriyaki si l-am bagat la frigider. L-am lasat cam o ora.
Am pus uleiul in wok la incins si am adaugau usturoiul tocat marunt.
Am lasat foarte putin, amestecand mereu si am adaugat carnea.
Am lasat pe foc pana s-a facut carnea (am amestecat in acest timp).
Am servit puiul Teriyaki cu orez cu sos de soia.
Pofta buna! Si blondele gatesc!
Etichete:
Retete cu pui
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu