- 1 pahar jumate de couscous (pahar de 200 ml)
- 3 pahare de apa
- 300 gr ciuperci proaspete
- 1 ceapa
- 1 lingura jumate de ulei
- 1 cub Knorr cu legume
- putin unt
Am spalat si am curatat ciupercile. Le-am taiat feliute, pentru ca nu au fost foarte mari si le-am pus impreuna cu ceapa taiata marunt intr-o tigaie. Le-am lasat pana s-au calit.

Am pus apa si cubul Knorr cu legume la fiert. La fel ca data trecuta, nu am mai pus sare mai tarziu pentru ca nu a mai fost necesar.

Am spalat couscous-ul si cand apa a inceput sa fiarba l-am adaugat in oala impreuna cu ceapa si ciupercile.

Am lasat la foc mediu pana a scazut apa si s-a facut couscous-ul. Am pus la sfarsit o lingura de unt si am amestecat.

Si gata, asta a fost si couscous-ul cu ciuperci.

Pofta buna si nu uitati: si blondele gatesc!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu