luni, 26 aprilie 2010
Peste la cuptor
Cred ca sunt numeroase retete de peste la cuptor, reteta asta o face mami. E simplu de facut si necesita foarte putine ingrediente, iar pestele chiar are o aroma deosebita.
Am sunat-o pe mami sa aflu care sunt cantitatile:
- macrou
- 1 cescuta otet
- 2 cescute apa
- ulei
- piper boabe
- foi de dafin
Am curatat pestele, l-am spalat si l-am dat cu sare. Am pus intr-o tava ulei cat sa acopere fundul tavii.
Am pus otetul (am facut o poza si cescutei pentru marime), apa, piper boabe si foi de dafin si am bagat la cuptor.
Am lasat pana s-a facut pestele. Se serveste cu cartofi natur sau cartofi copti (eu am mancat cu cartofi copti la care am adaugat si niste porumb).
Pofta buna! Si blondele gatesc!
Etichete:
Retete cu peste
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
mmm arata ft bine...se apuca si brunetele de gatit reteta ta acum:*
RăspundețiȘtergere