Off, off, nu mai aveam de gand sa postez reteta de pui iute cu suc de portocale azi, dar pentru ca fina vrea sa gateasca diseara, ce sa fac, am zis sa o ajut. In plus, pe cat e de usor de scris, pe atat de repede se face si in realitate.
Pentru puiul iute cu suc de portocale, aveti nevoie de:
- piept de pui
- 3 linguri sos de tomate
- 1 pahar suc de portocale (200ml)
- ardei iute
- busuioc
- sare
Am spalat puiul si l-am taiat bucati. L-am pus la prajit intr-o tigaie in putin ulei.
Dupa ce acesta s-a rumenit, am adaugat sosul de tomate si l-am mai lasat putin pe foc.
Am adaugat sucul de portocale, sare, busuiocul si ardeiul iute si l-am lasat pe foc pana cand s-a facut puiul, iar sosul a scazut si s-a ingrosat.
Am mancat cu orez cu legume.
Pofta buna si nu uitati: si blondele gatesc!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu