Pagini

marți, 9 martie 2010

Pui iute cu suc de portocale

Off, off, nu mai aveam de gand sa postez reteta de pui iute cu suc de portocale azi, dar pentru ca fina vrea sa gateasca diseara, ce sa fac, am zis sa o ajut. In plus, pe cat e de usor de scris, pe atat de repede se face si in realitate.
Pentru puiul iute cu suc de portocale, aveti nevoie de:

- piept de pui
- 3 linguri sos de tomate
- 1 pahar suc de portocale (200ml)
- ardei iute
- busuioc
- sare

Am spalat puiul si l-am taiat bucati. L-am pus la prajit intr-o tigaie in putin ulei.
pui iute cu portocale
Dupa ce acesta s-a rumenit, am adaugat sosul de tomate si l-am mai lasat putin pe foc.
pui cu suc de portocale
Am adaugat sucul de portocale, sare, busuiocul si ardeiul iute si l-am lasat pe foc pana cand s-a facut puiul, iar sosul a scazut si s-a ingrosat.
pui iute cu tomate si suc de portocale
Am mancat cu orez cu legume.
pui iute cu suc de portocale
Pofta buna si nu uitati: si blondele gatesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu